Thursday, June 7, 2007

Dun gece bir ruya gorduuum

Dun bi ruya gordum. Cizeym dedim ama bi tembellik mi desem rehavet mi desem oyle bi durum vardi uzerimde. Ben de anlatmaya karar verdim :) Cok ayip biliyorum, "yakismiyor ama olmadi boyle" dediginizi duyar gibiyim. Ama sadece duyar gibiyim; emin degilim o yuzden anlatiyorum. heheh.

Yunus gordum ruyamda. Yanimda bi arkadasimla deniz kenarindaydik. Arkadasim kim bilmiyorum ama ya Burcu ya Gözde, (ikisine de selam sabah burdan).Birden denizde bi Yunus baligi gorduk. Yunusun tepesindeki delikte strafor gibi bsy vardi, pis adamlar cop sıkıstırıp eziyet etmislerdi hayvana. ( evet yunuslarda da oyle bi delik vardir ) Yunus bize dogru yaklasinca hemen o copu cekip cikardim ordan, cok sevindigini anladik, iyice yaklasti bize. Sonra kucagima atladi :) ben de sevdim onu biraz, sonra derisi kurumasin diye tekrar denize biraktim. Yavasca uzaklasti. Birden az ilerde uc bes balikcinin ellerinde oltalariyla gicik gicik bana baktiklarini gordum. Sessiz, sinirli, sinsi, kiskanc bi ifade vardi yuzlerinde. Bana caktirmamaya calisarak oltalarini daha uzaga atmaya basladilar. Amaclari yunusu yakalamakti. Ben de cok sinirlendim ve tetikte beklemeye basladim. Son ana kadar yunusa yardim etmek icin tetikte bekledim oyle. Sonra ruya noldu bilmiom bu kadar bisey iste.

Bunu okuyanlar hicbisi kazanmadi. hatta "bu ne ya" filan dedi muhtemelen.
Ama bu benim blog'um di mi :)

bu seferlik boyle oldu idare edin.
ya da etmeyin siz bilrsiniz eheh
CEM
:)

1 comment:

burcukız said...

Bir düş gördüm düşümde…

Çıplak ayak çimlerin üzerinde... Çimlerde çiğ... Tepemde ağaç, ağaçta yemiş... Altında ben...


Bir düş gördüm düşümün düşünde...

Çıplak ayak çimlerin üzerinde... Yanımda bir ağaç... Ağacın altında bir adam ayakları çiğlenmiş, çimlerin üzerinde ıslak... Tepesinde bir yemiş... Bekliyor...

Dikmiş gözünü yemişe... Yemiş çürümeden düşmem diyor...

Şimdi adam yemişe mi güler... Kendine mi ağlar?

Başında ağacın sevdası…


07/06/07

Burcukız